Mentale flexibiliteit Communicatie & Money

Mentale flexibiliteit 

Je goed voelen in je vel is 1 van de belangrijkste dingen wanneer je jouw eigen zaak wil oprichten en uitbaten. Je zaak is het verlengde van jezelf. Je wil vooral doen wat je graag doet en klanten aantrekken die bij jou passen. Dit kan je doen als je jezelf goed kent. Tijdens onze lesdagen maken we kennis met wat mentaal welzijn beïnvloed. We leren meer over onszelf, onze hersenwerking, wat onze karakteristieken als persoon zijn en welke waarden voor ons belangrijk zijn.  
Daarnaast is het heel belangrijk dat we dit kunnen uitdragen in onze zaak en naar onze klanten toe. Hoe pak je dit aan? 

 

Communicatie & Money

We bespreken hoe je het best kan communiceren met klanten. Hoe je kan omgaan met moeilijke momenten als kattenprofessional. Hoe jij jouw persoonlijke grenzen en accenten kan leggen om jouw eigen zaak uniek te maken. Ook op het gebied van prijszetting. 

Een sterke zaak groeit en bloeit uit een persoon die in zijn kracht staat! Jij mag je stem als zaakvoerder laten horen en je eigen stempel drukken op jouw business. Jij bent het waard! 

Je gaat tijdens de lesdagen aan de slag met een aantal casussen. Je kan met al je vragen terecht over situaties die je hebt meegemaakt. 

 

mentale flexibiliteit & communicatie

Jij staat in jouw kracht 

laat jezelf groeien 

Praktische informatie

Locatie: Leuvensesteenweg 319 te 3370 Boutersem
Tijdstip: 10u00 tot 16u00 
Andere locaties en tijdstippen worden tijdig meegedeeld.

De cursus bestaat uit 4 lesdagen en gaan in 2024 door op: 
– zaterdag 04 mei 2024
– zondag 05 mei 2024
– zondag 26 mei 2024
– zondag 27 oktober 2024 
De lesdag van 27/10/24 over mentale flexibiliteit is een terugkomdag n.a.v. de opdracht tijdens de opleiding. Deze dag gaat door van 13u tot 16u. 

Koffie, thee, water en versnaperingen staan voor je klaar!
Meebrengen: eigen lunch, een open mind om zowel jezelf als je zaak te laten groeien. 

Lesgever: Femke Blokken 

 

Prijs & Inschrijven

Voor deze vierdaagse opleiding rond mentale flexibiliteit, communicatie en money betaal je 555 euro incl. BTW. 

Deze prijs is inclusief alle lesdagen en lesmateriaal. 

Inschrijven kan door te klikken op onderstaande link! We kijken er naar uit om je goed te laten voelen in je vel en jouw business helemaal te laten groeien.

femke blokken

Maison du Chat 

Naast verpleegkundige in de mentale welzijnszorg en kat- en vachtvriendelijke kattentrimmer is Femke ook Act-trainer. ACT richt zich op gezonde coping en bevordering van het welzijn en de kwaliteit van het leven.
Femke neemt ons mee in de wereld van mentaal welzijn. Want je goed voelen in je vel is één van de belangrijkste dingen bij het runnen van jouw zaak. Jouw zaak is het verlengde van jezelf.