LINKS

HANDIGE KATTENLINKS

 

Goldenborders Hondenverzorging

Voor de vachtverzorging van je hond kan je terecht bij Nathalie. Zij doet dit met heel veel passie en liefde. Haar doel is elke hond bij een volgende trimbeurt huppelend zien terug te komen. Ook voor een prachtige Animal Shoot kan je hier terecht.

Trim Time

Jolien van trimsalon TrimTime in Kerkom (Boutersem) legt jouw hond in de watten in haar gloednieuwe zaak. Je kan er ook gespecialiseerde en kwaliteitsvolle producten vinden voor verzorging, voeding en ontspanning.

Flopping Lops

Voor konijnenbaasjes die vragen hebben over het gedrag van hun nijntje of een professionele konijnentrimmer zoeken, staat Evy klaar met raad en daad. In haar webshop kan je alles vinden wat jouw konijntje nodig heeft.

Oh My Dog - Hondenhotel

Wil jij als baasje genieten van een welverdiende vakantie? Dan kan jouw hond ondertussen ook genieten van de beste zorgen bij Sanne en Enzo. Met veel liefde staan zij voor je klaar.

Simply Fixed

Wil je graag een kattenren op maat laten plaatsen of je tuin helemaal catproof inrichten? Dan kan! Simply Fixed maakt jouw ideale kattendroomtuin.

Hersenwerk voor katten

Ben je op zoek naar inspiratie om met jouw katje aan de slag te gaan met Hersenwerk®. Neem dan alvast eens een kijkje op de fb-pagina van Hersenwerk voor katten.

Cat-ID

CatID is het officiële platform voor de registratie van katten. Als u uw kat kwijt bent, dan kunt u zijn verdwijning melden via dit platform.

Dierenwelzijn

Als je getuige bent van een dier dat verwaarloosd of mishandeld wordt, kan je dat melden bij de dienst Dierenwelzijn.

Vermiste en gevonden katten België

De vzw Vermiste Katten is een groep vrijwilligers die zich iedere dag inzet om vermiste en gevonden poezenfoto’s op facebook te plaatsen alsook te delen in verschillende anderen groepen.

Huidadvies voor dieren

Op de website van Huidadvies voor Dieren vind je een hoop informatie over allerlei huidproblemen. Raadpleeg altijd je dierenarts.

Zwerfkatjes Sicilië

Vanessa en haar man Leo verzetten bergen voor de vele zwerfkatjes in Sicilië. De katjes die geplaatst kunnen worden komen ter adoptie en zoeken een gouden forever home. Volg hun avonturen via de fb-pagina van Vanessa 

Boudros

Dierenartsassistente Kim combineerde haar twee grootste passies nl. haar liefde voor dieren en de stikmachine. Ontdek er alles over op haar website.

Vzw Kat-Lijn

Kat-lijn vzw is een groep enthousiaste vrijwilligers die het leven van katten, en dan vooral het lot van zwerfkittens, wil verbeteren. De katjes verblijven bij opvanggezinnen tot ze geadopteerd worden.

Zwerfkat in Leuven

Zwerfkat in Leuven is een Leuvense VZW die zich voornamelijk richt op het vangen en steriliseren/castreren van zwerfkatten en de opvang van kittens en tamme volwassen katten.

Cattitude

Cattitude is een jonge vzw en werd opgericht in januari 2017. Dagdagelijks zetten zij zich in voor het welzijn van (zwerf)katjes in de ruime omgeving van Leuven .