LINKS

 

 

Goldenborders Hondenverzorging

Voor de vachtverzorging van je hond kan je terecht bij Nathalie. Zij doet dit met heel veel passie en liefde. Haar doel is elke hond bij een volgende trimbeurt huppelend zien terug te komen. Ook voor een prachtige Animal Shoot kan je hier terecht.

Trim Time

Jolien van trimsalon TrimTime in Kerkom (Boutersem) legt jouw hond in de watten in haar gloednieuwe zaak. Je kan er ook gespecialiseerde en kwaliteitsvolle producten vinden voor verzorging, voeding en ontspanning.

Flopping Lops

Voor konijnenbaasjes die vragen hebben over het gedrag van hun nijntje of een professionele konijnentrimmer zoeken, staat Evy klaar met raad en daad. In haar webshop kan je alles vinden wat jouw konijntje nodig heeft.

Trimopleiding hond - kat - konijn

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte trimopleiding voor hond, kat of konijn? Volg dan één van de opleidingen bij De Vachtdokter. Deze opleidingen zijn een mix van online theorielessen, individuele begeleiding en praktijk.

VZW Zwerversleenhaag Zoutleeuw

Deze dames zetten zich met hart en ziel in voor de zwerfkatjes in Zoutleeuw. Je kan meter of peter worden van één van de vele zwervertjes. Voor super mooie mondmaskers kan je bij hen terecht!

Zwerfkatjes Sicilië

Vanessa en haar man Leo verzetten bergen voor de vele zwerfkatjes in Sicilië. De katjes die geplaatst kunnen worden komen ter adoptie en zoeken een gouden forever home. Volg hun avonturen via de fb-pagina van Vanessa 

Vzw Kat-Lijn

Kat-lijn vzw is een groep enthousiaste vrijwilligers die het leven van katten, en dan vooral het lot van zwerfkittens, wil verbeteren. De katjes verblijven bij opvanggezinnen tot ze geadopteerd worden.

Zwerfkat in Leuven

Zwerfkat in Leuven is een Leuvense VZW die zich voornamelijk richt op het vangen en steriliseren/castreren van zwerfkatten en de opvang van kittens en tamme volwassen katten.

Cattitude

Cattitude is een jonge vzw en werd opgericht in januari 2017. Dagdagelijks zetten zij zich in voor het welzijn van (zwerf)katjes in de ruime omgeving van Leuven .

Cat-ID

CatID is het officiële platform voor de registratie van katten. Als u uw kat kwijt bent, dan kunt u zijn verdwijning melden via dit platform.

Dierenwelzijn

Als je getuige bent van een dier dat verwaarloosd of mishandeld wordt, kan je dat melden bij de dienst Dierenwelzijn.

Vermiste en gevonden katten België

De vzw Vermiste Katten is een groep vrijwilligers die zich iedere dag inzet om vermiste en gevonden poezenfoto’s op facebook te plaatsen alsook te delen in verschillende anderen groepen.

Huidadvies voor dieren

Op de website van Huidadvies voor Dieren vind je een hoop informatie over allerlei huidproblemen. Raadpleeg altijd je dierenarts.

Boudros

Dierenartsassistente Kim combineerde haar twee grootste passies nl. haar liefde voor dieren en de stikmachine. Ontdek er alles over op haar website.

Katrien Bams

Katrien Bams in Tienen is al jaren mijn vertrouwde dierenarts.