HAPPY HOMES

 

VERRIJKING VOOR JOUW KAT

OMGEVINGSVERRIJKING BINNEN & BUITEN

UITDAGINGEN BINNENSHUIS 

Onze huiskatten hebben qua leefomgeving dezelfde noden als hun wilde voorvaderen. Veilige verstopplekjes, uitzichtposten in de hoogte, mandjes om even in te springen om de buurt te verkennen, krabmogelijkheden, stressontlading, spelen enz. 

Wij kunnen jou hiermee helpen om van jouw thuis het beste kattenparadijs ooit te maken. Voorkom verveling en gedragsproblemen en pas jouw huis volledig aan volgens de noden van jouw kleine tijger.

de wondere wereld outside

Mag jouw kat genieten van de wondere buitenwereld maar doe je dit liefst op een veilige manier? Ook dan kan Katsense jou helpen. Wij creeëren buitenrennen en afgesloten tuinen op maat. 

HERSENWERK – PUZZELEN

samen ontdekken

Hersenwerk gaat zoveel verder dan enkel wat snoepjes of korrels in een voederpuzzel leggen. Je gaat samen op ontdekking! Hoe kan jij je kat helpen de puzzel op te lossen? Hoe gedraagt jouw kat zich wanneer hij aan het Hersenwerken is. Het is een proces van samen ontdekken en samen ontspannen.

versterk jullie band

Samenwerken is het sleutelwoord van Hersenwerk! En ook jij kan samen met jouw kat ontelbare puzzels maken en oplossen. Alle zintuigen van jouw kat worden geprikkeld en ingezet. Het is een super leuke vorm van verrijking en vooral het is samen tijd doorbrengen. Leg even alles aan de kant en breng tijd door met jouw kat op een leuke en creatieve manier. Het zal jullie band alleen maar ten goede komen.

HAPPY HOMES

Happy@Home

We toveren jouw woning om tot een happy home!
Waar jouw kat zich op en top thuis voelt.

Puzzel@Home

 

Niks is mooier dan samen puzzelen met jouw kat.