Mijn allereerste blogpost, eentje over mijn hart volgen en dromen waarmaken.

De zomer van 2018 bracht heel wat verandering teweeg op professioneel vlak. Zo viel de beslissing om eindelijk mijn hart te volgen en te starten met de opleiding kattentrimmer en kattengedragstherapeut.

Wat een geweldig parcours heb ik ondertussen al kunnen afleggen.
Alle opleidingen, workshops, praktijkervaring en mijn super lieve kattenklantjes bevestigen elke keer weer een beetje meer ‘dit is het’.

Met de start van Katsense werd een stukje van mijn droom reeds werkelijkheid. Elke dag opnieuw bouwen we een beetje verder. Ook soms letterlijk, want steen voor steen krijgt Katsense kattenhotel meer vorm. Projecten voor zwerfkatten, de uitwerking van het gedragsadvies en zelf workshops geven staan ook op stapel.

De naam Katsense heb ik heel bewust gekozen. ‘Sense’ heeft een veelzijdige betekenis zoals gevoel, zintuig, begrip, belang, besef, voelen, aanvoelen, begrijpen, bewust worden van, …. Allemaal heel belangrijk om te (kunnen) werken met katten. Je moet katten aanvoelen, begrijpen waarom ze dingen doen die ze doen, al hun zintuigen prikkelen en verzorgen, enz.

In al deze facetten van het woord ‘Sense’ wil ik het verschil maken voor jouw kat!

Hopelijk mag mijn ‘katvontuur’ nog lang duren en mag ik nog veel katjes verzorgen en baasjes bijstaan met oppas en advies.

In mijn toekomstige blogs gaan jullie heel wat te weten komen over vachtverzorging en gedrag.

Ik kijk er alvast heel erg naar uit! Jullie ook?

Dikke poot van mij, al mijn katjes en alle Katsense katjes ♥♥♥

Sarah